top of page

Stijlvolle dakramen van bij Dakwerken Carlos Vaneeckhoutte in Vichte

Dakramen

Zelfs als uw dak in uitstekende staat is, bestaan er manieren om de uitstraling ervan - en het wooncomfort - nog te verbeteren. Eén daarvan is kiezen voor een dakraam. Een dakraam mag dan misschien niet meer lijken te zijn dan een detail als het gaat om de bouw van uw dak, het is wel degelijk de moeite waard om er één te kiezen die bij uw woning past.

Bij Dakwerken Carlos Vaneeckhoutte in Vichte beseffen wij dat dergelijke details evengoed aandacht verdienen en daarom bieden wij u de mogelijkheid op het perfecte dakraam voor uw woning. Wat zijn nu precies de mogelijkheden als u een dakvenster wilt kopen?

Gietijzeren kleine dakramen voor een gezellige, stijlvolle uitstraling

Wilt u uw (landelijke) woning een extra gezellige look geven? Dan is een klein dakraam uit gietijzer perfect. Dergelijk materiaal is erg sterk en duurzaam en het geeft uw dak precies de verouderde, robuuste indruk die u wilt verkrijgen bij een landelijke woning. Een klein dakraam uit gietijzer is doorgaans zwaarder dan andere mogelijkheden, maar u bent wel zeker van een uiterst unieke look en een goede duurzaamheid. De mogelijkheden qua design, formaat en afwerking zijn bij ons uitgebreid, dus ontdek het gamma en laat u deskundig helpen door Dakwerken Carlos Vaneeckhoutte!

Een Velux dakraam voor kwaliteit én een luxueuze uitstraling

Velux dakramen zijn vervolgens de perfecte oplossing als u de allerbeste kwaliteit wilt voor uw dakraam. Deze modellen zijn voorzien van een zelfregulerend ventilatiesysteem, waardoor uw woning altijd het optimale binnenklimaat behoudt. Ook zijn er heel wat opties qua beglazing: standaard, dubbel, driedubbel en zonwerend, het zijn slechts enkele mogelijkheden. Ten slotte kan uw Velux dakraam prachtig worden afgewerkt met verschillende types verduistering: van rolluiken tot jaloezieën. Kortom, alles wat u nodig heeft om uw Velux dakraam nog stijlvoller en functioneler te maken.

Lichtkoepels voor een unieke sfeer in huis

Het kan natuurlijk ook zijn dat u de natuurlijke verlichting van uw woning naar een hoger niveau wilt tillen. In dat geval is het een goed idee om te kiezen voor een lichtkoepel. Lichtkoepels bij Dakwerken Carlos Vaneeckhoutte staan garant voor de beste kwaliteit, een onvergelijkbare duurzaamheid en meer. Het merk Skylux is vooraanstaand op dit gebied, en biedt lichtkoepels die uw woning een extra dimensie geven dankzij meer natuurlijk licht - en daarbij perfect bij de look en feel van uw woning passen. Een combinatie van materialen als glas en kunststof zorgen ten slotte voor een lichtkoepel die op alle vlakken aan de verwachtingen voldoet.

button

Als u het beste wilt halen uit uw dak en woning als geheel, dan is een kwalitatief dakvenster kopen een goede investering. Ontdek de vele mogelijkheden én vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw dakraam bij Dakwerken Carlos Vaneeckhoutte!

bottom of page