top of page

Platte daken

Specialiteit van Dakwerken Carlos Vaneeckhoutte in Vichte

Platte daken

Heeft uw huidige woning een plat dak, maar is het door slijtage, schade door weersomstandigheden of andere factoren toe aan herstellingen of renovatie? Of wilt u een nieuwe woning bouwen met een plat dak? In beide gevallen kunt u terecht bij Dakwerken Carlos Vaneeckhoutte, dé specialist in Vichte op het vlak van platte daken. Een plat dak vereist logischerwijs een andere aanpak dan hellende daken als het gaat om bekleding, renovatie en afwerking, en de ingreep van een specialist is hierbij zeker onmisbaar.

Ook beschikt u bij het herstellen of bouwen van uw plat dak over bepaalde unieke opties als het gaat om bekleding en afwerking, en advies van een professional helpt u om het bos door de bomen te zien en de beste keuze te maken voor uw situatie. Hierbij loont het de moeite om rekening te houden met uw budget, persoonlijke voorkeuren op het vlak van materiaal en uitstraling, enzovoort - en dat is dan ook wat Dakwerken Carlos Vaneeckhoutte doet. Wat kunnen wij u nu zoal bieden? Die vraag wordt in het onderstaande overzicht beantwoord!

Verschillende soorten plat dak bedekking

Als u uw huidige dak een make-over wilt geven, of bij de bouw van uw nieuwe woning een mooi, duurzaam dak wilt laten bouwen, dan is er keuze tussen verscheidene mogelijkheden voor uw plat dak. Dakwerken Carlos Vaneeckhoutte kan u helpen bij het afwerken van uw plat dak met EPDM of roofing. Een duidelijk overzicht van de mogelijke opties:

EPDM plaatsen op uw plat dak

EPDM is een uiterst goede keuze voor de dakbedekking van een plat dak als u duurzaamheid hoog in het vaandel draagt. De naam EPDM staat voor ethyleen, propyleen, dieen en monomeer, vier uiterst sterke synthetische stoffen die samen een dakrubber vormen in één laag. Dergelijke bedekkingen en afdichtingen zijn uitermate goed bestand tegen extreme weersomstandigheden, zoals neerslag en vocht, waardoor uw nieuwe dak tot wel 50 jaar lang meegaat. Een duurzame bedekking dus voor uw plat dak, en ook een erg interessante optie als u uw woning een extra moderne en verzorgde look wilt geven!

Roofing plaatsen op uw plat dak

Ook roofing plaatsen is echter een mogelijke dakbedekking voor uw plat dak, die wij u kunnen bieden. Roofing bestaat uit bitumen, een soort materiaal dat al lang wordt gebruikt als dakbedekking voor platte daken, en vervaardigd wordt uit een combinatie van aardolie en polyester, of glasvlies. De belangrijkste voordelen van roofing zijn dat het erg goed bestand is tegen vocht en ook nog eens relatief voordelig is in vergelijking met veel andere soorten dakbedekking.

button

Wilt u meer ontdekken over de mogelijkheden voor uw plat dak?
Vraag dan advies en hulp bij Dakwerken Carlos Vaneeckhoutte in Vichte om het beste te halen uit de bouw of renovatie van uw plat dak!

bottom of page