top of page

Laat uw gevel vakkundig bekleden door Dakwerken Carlos Vaneeckhoutte

De gevel

behoort zonder twijfel tot de belangrijkste elementen van elke woning of bedrijf. Als u een goede eerste indruk met uw woning wilt maken, dan is het erg belangrijk om uw gevel op de juiste manier te laten bekleden en afwerken - die eerste indruk blijft immers voor altijd. Om het bouwen of renoveren van uw gevel tot een goed einde te brengen, is de hulp van een professional, Dakwerken Carlos Vaneeckhoutte in Vichte, essentieel. Laat u gevelrenovatie en het plaatsen van isolerende gevelbekleding over aan ons en u bent zeker van een woning met een prachtige look en feel, die daarbij optimaal is beschermd tegen alle ongewenste invloeden en de tand des tijds!

Gevelbedekking met pannen

Kiest u voor een gevel bedekt met pannen, dan zijn daar ook heel wat voordelen aan verbonden. Zo zijn er zowel klassieke als moderne designs beschikbaar, krijgt uw gevel een natuurlijke uitstraling en kunnen de pannen gecombineerd worden met andere materialen als hout en aluminium. Als u een uniforme look wilt creëren aan de buitenzijde van uw woning, dan zijn pannen eveneens een goed idee.

GevelbekledingLeien_472.jpg

Gevelbekleding met leien

Uw gevel laten bekleden met leien biedt heel wat voordelen. Zo is een dergelijke afwerking erg modern en stijlvol en zijn er heel wat mogelijkheden op het vlak van architectuur en design. Ook valt de prijs goed mee, gaan de leien erg lang mee en zijn ze uitermate goed bestand tegen brand. Ten slotte geven leien uw gevel een natuurlijke, gezellige look - perfect voor de particuliere woning die duurzaamheid en uitstraling in één wilt.

Gevelbedekking met sidings

Ten slotte zijn authentieke sidings of gevelplaten ook een optie. Dergelijke gevelplaten komen in uiteenlopende kleuren, zijn uiterst isolerend en vragen daarbij haast geen onderhoud. Dergelijke gevelplaten bestaan doorgaans uit beton, waardoor ze erg duurzaam zijn en ook het onderliggende bouwwerk van uw muren beschermen tegen externe invloeden. De ideale optie als u kwaliteit wilt, zonder te veel onderhoudswerk!

button

Wilt u meer info over de mogelijkheden bij het bekleden van uw gevel?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op en vraag een offerte aan voor de bekleding van uw gevel!

bottom of page