top of page

Dakwerken Carlos Vaneeckhoutte

dé specialist voor zink- en koperwerken in Vichte!

Dakwerken

Hoewel het dak zelf natuurlijk van groot belang is om uw woning leefbaar, gezelliger én veilig te maken, mogen ook zink- en koperwerken niet ontbreken om er het beste uit te halen. Dergelijke details hebben vaak een grotere invloed op de gehele uitstraling van uw woning, dan u zou denken. Ze op de juiste manier laten plaatsen of verbouwen is dan ook essentieel als u een dak en gevel wilt die écht aan uw verwachtingen voldoen.

Bij Dakwerken Carlos Vaneeckhoutte in Vichte bent u aan het juiste adres om dergelijke werken te laten doen! Wilt u dat uw dak en woning tot in de puntjes zijn afgewerkt en daarbij uiterst functioneel zijn? Dan zijn een zinken dakgoot en regenpijp van zink, alsook andere zink- en koperwerken, door een professional uitgevoerd, onmisbaar!

Zinken dakgoten en regenpijpen voor uw woning

De basis van koper- en zinkwerken bij uw dak omvat hoe dan ook dakgoten en regenpijpen uit zink. Wij kunnen u de beste kwaliteit garanderen bij het bouwen, herstellen en onderhouden van alle dakgoten en regenpijpen uit zink, zodat de waterafvoer van uw dak optimaal is en zowel de duurzaamheid, kwaliteit én het comfort van uw woning een nieuwe dimensie bereiken. Hanggoten en afvoeren in zink zijn een echte must voor elke hedendaagse woning, en bij Dakwerken Carlos Vaneeckhoutte bent u zeker van een breed gamma aan mogelijkheden, zodat de afvoer van water bij uw dak gebeurt zoals het hoort.

Muurkappen2_579.jpg
Muurkappen1_712.jpg

Muurkappen en staande naden

Ook de minder voorkomende, maar even belangrijke muurkappen en staande naden behoren tot de mogelijkheden als u op ons vertrouwt. Muurkappen dienen een dubbele functie: zo zorgen deze stenen of betonnen platen ervoor dat het metselwerk van uw dak en muur optimaal zijn bestand tegen extreme weersomstandigheden, zoals onweer. Ook dragen muurkappen bij tot de look en feel van uw woning, doordat ze hoeken en randen van metselwerk een beetje verbergen en zo een uniforme uitstraling creëren. De perfecte combi van voordelen dus!

button

Wilt u de constructie die de basis van uw muren en dak vormt echter nog meer verstevigen?

Dan zijn staande naden een goed idee. Dergelijke verticale naden, doorgaans in metaal, maken de dakconstructie en bekleding sterker door deze bij extreme wind beter op hun plaats te houden. Ontdek wat Dakwerken Carlos Vaneeckhoutte in Vichte zoal voor u kan doen om het beste te halen uit uw zink- en koperwerken!

bottom of page